תגיות: איך לבנות אתר, וורדפרס
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 months, 2 weeks by
testuser.
- מאתתגובות
- 29 בפברואר 2020 בשעה 1:17 #759
testuser
משתתף1. מהי הדרך הכי קלה לתרגם את האתר לאנגלית? כלומר – בלחיצת כפתור שפה – יהיה העתק מדוייק בשפה האחרת.
2. ישנו הווידגט של קביעת פגישות דרך האתר. מה נדרש לעשות בכדי לקבלו בחינם?
והאם יש אצלו דרך להתחבר ליומן ולזהות סלוטים פנויים לפי הגדרה מראש?תודה!!
29 בפברואר 2020 בשעה 1:20 #760testuser
משתתףסליחה, תתעלם ספציפית מהשאלה על איך לקבל חינם, נזכרתי שציינת איך בסיום המדריך 🙂
1 במרץ 2020 בשעה 2:36 #762איך לבנות אתר
מנהל בפורוםתוכלי להשתמש בפלאגין כמו wordpress multilingual ותוכלי לקנות אותו בזול דרך pluginsforwp.com.
באתר הזה תוכלי לקנות כמעט כל פלאגין בעולם במחיר מינימלי וחוקי לגמרי!2 במרץ 2020 בשעה 15:36 #763testuser
משתתףתודה רבה!
נראה שיש הרבה מאד אופציות שם לWordPress Multilingual… תוכל בבקשה לציין איזו ספציפית מומלצת והכי פשוטה?
והאם יש איזה מדריך בוידאו שאתה יכול לשתף?2 במרץ 2020 בשעה 15:45 #764איך לבנות אתר
מנהל בפורוםהיי
כן אם תכנסי לאתר הרשמי של wordpress multilingual תוכלי לראות בדף הבית שלהם וידאו קצר שמסביר איך להשתמש בפלאגין. זה דיי פשוט, לחיצה על כמה כפתורים וזהו. תוכלי גם לקנות שם את הפלאגין במחיר המלא שלו.
תוכלי גם לקנות את אותו פלאגין בדיוק בזול באתר שנתתי לך למעלה, הינה לינק ישיר לפלאגין שאת צריכה.
https://pluginsforwp.com/downloads/wordpress-multilingual-cms-premium-wordpress-plugin/תודה ובצלחה, תודיעי לי אם תצטרכי עוד עזרה.
21 במרץ 2020 בשעה 14:53 #786testuser
משתתףהיי 🙂
אני רואה שבאתר הזה ניתן גם לקנות את האלמנטור פרו ב5 דולר (במקום 49, כמו שציינת במדריך שזה המחיר הכי זול…)אני מפספסת משהו? רק רוצה לוודא 🙂
תודה! - מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.